Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2016 18:57 - Бъчви и Бурета за вино и ракия | Съдове за вино от полиетилен Онлайн и на ЕДРО
Автор: gradinaidom Категория: Хоби   
Прочетен: 1066 Коментари: 0 Гласове:
0



 Полиетиленови, дълготрайни и трайно парафирани. Бурета за вино и ракия за съхранение на вино, ракия, сайдер, разни напитки и за ферментация.image
Вътрешната страна на полиетиленовата бъчва е трайно покрита с парафин, което позволява същите условия и качество за съхранение и зреене на виното както и в дървените бъчви. По стените не се събира камък и са лесни за почистване. Бъчви за вино и ракия
image

Защо полиетиленово буре? -Дълг живот, няма повече проблеми с дренаж (разсъхване) или замърсяване, дезинфекция, почистване на винен камък и проблеми при пренасяне. -Гарантирано качество, съдове с трайно парафиране, подходящи за ферментация на шира и съхранение на вино. Използват се както от любители винари така и от специалисти. -Пластмасата е отличен стабилизатор и много добре поддържа постоянна температура. -Буретата имат плоско дъно, което осигурява лесен транспорт и съхранение. -Буретата са от РЕ ( полиетилен) с перфектна имитация на дърво за завършек. С тях вашето мазе ще изглежда както някога. -Буретата имат голям отвор за зареждане, така че няма нужда от помощта на фуния. -Уплътнението и пробката на капака позволяват пълно запечатване.
Поддржка:
-По парафираните стени на бурето не се събира вино камък. Това позволява буретата да  сe почистват бързо и лесно с хладка вода.
Употреба:
-PE (полиетилен) парафинираното буре е предназначено за схрнанение  на вино. -Гуменото уплътнение се поставя от вътрешната част на капака за да подпомогне капсулираното затваряне на бурето. В пробката на капака може да се постави виздушна запушалка. Канелката с гумено уплътнение се поставя в предназначения за това отвор в предната част на бурето.

Търсиш идея за подарък, виж: Буре за подарък за вино, ракия
 


Тагове:   дърво,   вино,   ракия,   бъчви,   бурета,   рото,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gradinaidom
Категория: Хоби
Прочетен: 21824
Постинги: 18
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930